Vädret Gävle

Räkna läsare på artiklar på SvenskPress.se

Publicerad: 23/10, 2015

Nu har nyhetstjänsten SvenskPress.se fått en mycket intressant och mätbar funktion där alla som publicerar artiklar på tjänsten eller någon av de tillhörande magasinen kan se exakt hur många som har läst artiklarna.

– Nu har vi även infört en räknare som visar de som publicerat sina artiklar exakt hur många som har läst dem, berättar Joe Formgren på Gestrike Media och grundare av tjänsten. Det är betyder att man dag från dag ett kan följa hur många som har läst de artiklar man publicerar. Naturligtvis är det mest fart i början men besöksantalet ökar raskt om artikeln följer med i tidningarnas nyhetsbrev och inte minst när publicisten själv delar sin artikel vidare i olika sociala medier.
Vi införde funktionen den 22 september och det som är både intressant och även lite förvånande är i vilken omfattning även äldre artiklar blir lästa, berättar Joe. Anledningen är förstås sökmotorerna då sidorna är optimerade för att upptäckas så är det mängder av besökare som finner innehållet intressant egentligen hur länge som helst efter publiceringsdatum.

nyhetstjänsten SvenskPress.se är i grunden en databas som innehåller ett antal olika webbtidningar med titlar som bland annat Företagsbladets, Gestrike Magasinet och www.sportidrott.se. Genom SvenskPress.se publiceras man således sina artiklar en enda gång men får då ut dem i flera olika webbtidningar samtidigt och får på så sätt flera gånger mer läsare av sina artiklar. Kostnaden för SvenskPress.se är 1500 kronor om året exklusive moms (2015-10-01). Då tillkommer inga extra kostnader för att synas i andra webbtidningar som i exemplen ovan.

För mer information om SvenskPress.se
http://www.svenskpress.se
Registrera och börja publicera här:
http://www.svenskpress.se/users/register
Villkor:
http://www.svenskpress.se/pages/view/villkor

För mer information om webbtidningen Företagsbladet se:
http://www.foretagsbladet.se

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK